Janod 07973 Képkészítő habmozaik Dinoszaurusz (J07973)

Janod 07973 Képkészítő habmozaik Dinoszaurusz (J07973)

3 992 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Janod 07973 Képkészítő habmozaik Dinoszaurusz (J07973)

3 992 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kreativjatek.hu
Termékleírás


A francia JANOD márka Misterix sorozatának Mosaic Dinosaurs kreatív készlete 2 táblát-képet tartalmaz ezekkel az őskori lényekkel. Ragassza fel az illusztrációra a 6 különböző színű háromszög alakú habmatricákat, mindegyiket külön lapon, köztük két fémes és csillogós is. Az apró elemek felragasztása egy órányi lebilincselő és egyben megnyugtató és szórakozás egy gyerek számára, az elkészült képek pedig egy gyerekszoba remek díszei lesznek (a készlet két öntapadós medált is tartalmaz).
Az ART & CRAFT termékcsalád kreatív készletei 3 kategóriába sorolhatók: bélyegek, kreatív készletek és kreatív jegyzetfüzetek - mindegyik megfelel a gyermek kognitív és kézi szükségleteinek a fejlődés későbbi szakaszaiban, és egy fiatal művész életkorához igazodik. . A Misterix sorozat a 3D grafikára utal, geometrikus, főleg háromszög alakú formákat, kontrasztos színeket és meglepetés elemet használ.
Termék méretei: 207 x 0,2 x 24,4 cm



Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.