DJECO 9964 Bűvészkészlet - Malicious magus - 20 trükk (BO9964)

DJECO 9964 Bűvészkészlet - Malicious magus - 20 trükk (BO9964)

13 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

DJECO 9964 Bűvészkészlet - Malicious magus - 20 trükk (BO9964)

13 990 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kreativjatek.hu
Termékleírás
A dobozban 20 féle trükk kellékei találhatóak. Varázslatos ajándék egy varázslatos alkalomra!
A bűvészet gyakorlása olyan tevékenység amely fejleszti az összes gondolkodási készséget, főként a logikai gondolkodást. A publikum előtt előadva, növeli az önbizalmat. Ez az összetett, komplex művészet, amelyet a Djeco csapata hozott létre a gyermekek számára a Djeco tett elérhetővé, használhatóvá. Minden gyermek számára elérhető. A Djeco fejlesztő csapata Együttműködésben készítette a kollekciót profi bűvészekkel. A bűvésztrükkök teljes és fejlődést elősegítő választéka van a Djeco Magic sorozatban. Már 6 vagy 8 éves kortól elsajátíthatóak a bűvésztrükkök. Világos magyarázatokat tartalmazó füzetek vannak a dobozokban, és a trükkök a weboldalunkon található videókon láthatóak, segítve az elsajátítást.
Tartalma:

24 db kártyalap
7 db egyéb kellék a dobozban

Bűvésztrükkök gyerekeknek A dobozban 20 féle trükk kellékei találhatóak. Varázslatos ajándék egy varázslatos alkalomra!
  • A bűvészet gyakorlása olyan tevékenység amely fejleszti az összes gondolkodási készséget, főként a logikai gondolkodást. A publikum előtt előadva, növeli az önbizalmat. Ez az összetett, komplex művészet, amelyet a Djeco csapata hozott létre a gyermekek számára a Djeco tett elérhetővé, használhatóvá. Minden gyermek számára elérhető.
    A Djeco fejlesztő csapata Együttműködésben készítette a kollekciót profi bűvészekkel. A bűvésztrükkök teljes és fejlődést elősegítő választéka van a Djeco Magic sorozatban. Már 6 vagy 8 éves kortól elsajátíthatóak a bűvésztrükkök. Világos magyarázatokat tartalmazó füzetek vannak a dobozokban, és a trükkök a weboldalunkon található videókon láthatóak, segítve az elsajátítást.
Tartalma:
  • 24 db kártyalap
  • 7 db egyéb kellék a dobozban
Ajánlott életkor: 6 - 10 éves korig Kiknek: fiú knak, lányoknak, mindkettőnek.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.