Creative Kids Forgó festékszóró - Világít a sötétben (72757)

Creative Kids Forgó festékszóró - Világít a sötétben (72757)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Kiknek ajánljuk:LányKorosztály:5-7 éveseknek, 7-12 éveseknekMárka:Creativ KidsCikkszám:KNS72757Fess különleges mintákat a forgó festékszóró segítségével! A forgatható eszközbe közepébe helyezd el a papírt, csepegtesd rá a festéket és már kész is. Szebbnél szebb mandalákat alkothatsz, melyek ajándéként vagy szobád díszeként is meg fogják állni helyüket. A festék sötétben világít!
A doboz tartalma: 1 db forgató eszköz, 4 tubus neonszínű, világító festék, 10 db kör alakú kártya és használati útmutató


Így is ismerheti: Forgó festékszóró Világít a sötétben 72757, ForgófestékszóróVilágítasötétben72757, Forgó festékszóró Világít a sötétben (72757), Forgófestékszóró-Világítasötétben72757, Forgó festékszóró - Világít a sötétben ( 72757)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.